Menu

Wodorosty

Wodorosty do sushi to jadalny rodzaj czerwonych wodorostów o nazwie nori. Wodorosty te są suszone i cięte na cienkie arkusze, które są używane do powlekania ryżu i innych składników w sushi. sushi. Wodorosty do sushi są bogate w witaminy, minerały i przeciwutleniacze, które mają korzystny wpływ na zdrowie.

Wodorosty z naszej oferty są dokładnie takie, jakich używają szefowie kuchni w kuchni azjatyckiej.

20 pozycje

Parametry
Cena

Producent pokaż wszystko

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Zamówienie