Menu

Mieszanki do zawijania Panko

Bułka tarta panko to japoński rodzaj panierki używanej do panierowania mięsa, ryb lub warzyw przed smażeniem. Bułka tarta panko jest grubsza i bardziej chrupiąca niż tradycyjna bułka tarta i nadaje potrawom pyszną teksturę. Bułka tarta panko doskonale nadaje się do sushi, filetów rybnych, kotletów z kurczaka i różnych warzyw.

3 pozycje

  • Najpredávanejšie

    Bułka tarta panko 200 g

    Japońska bułka tarta panko Inaka, 200 g, idealna do tworzenia chrupiącej warstwy podczas panierowania krewetek, nuggetsów z kurczaka lub kotletów. Lekka konsystencja i niska absorpcja tłuszczu.

    Skladom

    6,88 zł

  • Najpredávanejšie Super nákup

    Bułka tarta panko 1 kg

    SUPER CENA Bułka tarta panko typ japoński Inaka 1 kg. Kraj pochodzenia Korea Południowa. Minimalna trwałość 17.10.2024

    Vypredané

    23,07 zł

  • Płatki mąki tempura Tenkasu 50g

    Tenkasu tempura płatki 50g | Japońskie ciasto

    Vypredané

    12,52 zł

Parametry
Cena

Producent

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Zamówienie