Papier ryżowy
Papier ryżowy to cienki, półprzezroczysty plaster wykonany z mąki ryżowej, mąki z tapioki, soli i wody. Papier ryżowy jest używany do przygotowywania różnych dań kuchni azjatyckiej, w szczególności sajgonki. Przed użyciem papier ryżowy moczy się w ciepłej wodzie, aby zmiękł i stał się elastyczny. Następnie wypełnia się go mięsem, warzywami, ziołami lub innymi składnikami do smaku. Sajgonki mogą być podawane świeże lub smażone. Papier ryżowy jest zdrową i bezglutenową alternatywą dla makaronu lub chleba.
-
Krakersy ryżowe z białym sezamem 400g
Papier ryżowy z sezamem, pakowany po 400 g. Idealny do przygotowywania różnych dań kuchni azjatyckiej, w tym smażonych i letnich bułeczek.
Skladom (14 szt.)
9,62 zł
-
Papier ryżowy 500 g
Papier ryżowy 500g, kraj pochodzenia: WietnamIdealny do produkcji wszelkiego rodzaju wietnamskich bułek. Zdrowa alternatywa dla innych mieszanek do owijania. Neutralny smak i łatwa obsługa sprawiają, że jest to produkt, którego nie może zabraknąć w Twojej kuchni.
Skladom (28 szt.)
17,84 zł
-
Papier ryżowy do rolek DP 400g
Papier ryżowy do bułek DP 400g | Authentic Cuisine
Skladom (51 szt.)
12,77 zł
-
Papier ryżowy 400 g
Papier ryżowy jest idealny do przygotowywania różnych dań kuchni azjatyckiej, w tym smażonych i letnich bułek.
Skladom (7 szt.)
23,02 zł
-
Papier ryżowy do bułek 400 g
Okrągły papier ryżowy, średnica 22 cm, 400 g. Kraj pochodzenia Wietnam. Nadaje się do smażonych i świeżych bułek. Papier ryżowy.
Vypredané
24 zł
-
Papier ryżowy TUFOCO do rolek 400g
Papier ryżowy, papier ryżowy.
Vypredané
24 zł