Menu

Mirin

Długi opis: Mirin jest istotną częścią kuchni azjatyckiej, zwłaszcza japońskiej. To tradycyjne słodkie wino ryżowe jest używane do łagodzenia i aromatyzowania różnych potraw, od marynat po sosy i zupy. Mirin nadaje potrawom pyszny słodko-miodowy smak, jednocześnie równoważąc inne smaki, takie jak słony i kwaśny. Jest szczególnie przydatny w przygotowywaniu teriyaki, glazur, sosów sałatkowych i innych azjatyckich specjałów. Dodanie mirinu do przepisu nada mu autentyczny azjatycki charakter i doskonale zbalansowane smaki.

4 pozycje

Parametry
Cena

Producent

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Zamówienie