Menu

Tofu

Tofu to produkt na bazie soi, który może być stosowany jako alternatywa dla mięsa lub jako składnik deserów. Tofu jest bogate w białko, wapń, mangan i inne składniki odżywcze. Tofu pochodzi z Chin i rozprzestrzeniło się na inne kraje azjatyckie za pośrednictwem mnichów buddyjskich. Stało się popularne w świecie zachodnim w XX wieku jako opcja diety wegetariańskiej i wegańskiej.

Tofu można marynować, smażyć, piec, grillować lub miksować, tworząc różnorodne dania i smaki.

10 pozycje

Parametry
Cena

Producent

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Zamówienie