Pasta do makaronu Pad Thai AHG 50g. Kraj pochodzenia Tajlandia.
Przyprawienie najsłynniejszego dania Tajlandii nie może być łatwiejsze dzięki tej saszetce z pastą przyprawową instant o wspaniałym smaku owoców morza i czosnku. Subtelnie przyprawiona, dzięki czemu oddaje głębię bogatego w umami sosu rybnego, pasta ta jest uroczo gęsta, a jednocześnie łatwa do nalewania. Najlepiej podawać ją z chrupiącymi orzeszkami ziemnymi i świeżym szczypiorkiem, aby nadać jej teksturę. Pastę tę wystarczy dodać do smażonego makaronu oraz wybranych mięs i warzyw.
Pad Thai to najpopularniejsze danie z makaronem w Tajlandii. Pad Thai składa się z delikatnej mieszanki różnych smaków i jest zwykle podawany z pokruszonymi orzeszkami ziemnymi, świeżym szczypiorkiem i limonką. Aby uzyskać najlepszy smak, użyj szerokiego makaronu ryżowego z tą mieszanką ziół.
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/16814/pad-thai/