Pikantna pasta do przygotowania tajskiego zielonego curry (Kaang Kiew Wan) od Asian Home Gourmet 50 g. Kraj pochodzenia Tajlandia.
Zielone curry to jedno z najpopularniejszych tajskich dań curry. Doskonała mieszanka ziół i przypraw, wzbogacona śmietanką kokosową, sprawia, że danie to jest bardzo popularne w kuchni tajskiej. W przeciwieństwie do czerwonego curry, zielone curry ma łagodniejszy smak.
To słynne tajskie danie, pachnące aromatyczną trawą cytrynową i liśćmi bazylii, gotowane jest w śmietance kokosowej i może być podawane z kurczakiem lub wołowiną. To łatwe w przygotowaniu danie uosabia jasne, ale subtelne smaki Tajlandii. Gama pikantnych past i sosów Asian Home Gourmet sprawi, że przysmaki kuchni azjatyckiej zagoszczą w Twoim domu. Wykonane z najświeższych składników.
7,53 zł
6,27 zł bez VAT