Pasta do przygotowania pikantnego indonezyjskiego Rendang Curry od Asian Home Gourmet 50 g. Kraj pochodzenia Tajlandia.
Indonesian Rendang Curry to pikantne i nieco bardziej wytrawne curry, które zawiera mieszankę bogatej śmietanki kokosowej i pikantnych przypraw. Idealne dla tych, którzy lubią odrobinę chilli.
Indonezyjskie rendang znane jest ze swojej pikantności i kremowej konsystencji. Tradycyjnie danie to przygotowywane jest z delikatnej duszonej wołowiny, mleka kokosowego i dużej ilości chilli. Składniki pasty, takie jak imbir, trawa cytrynowa, mielona kurkuma i nasiona kolendry, nadadzą potrawie niepowtarzalny indonezyjski smak. Pasty Rendang Curry można używać ze świeżymi składnikami, takimi jak kurczak, wołowina lub jagnięcina i warzywa. Asian Home Gourmet Indonesian Rendang Curry nie zawiera wzmacniaczy smaku, sztucznych barwników ani konserwantów.
Przepis:
https://tasteasianfood.com/beef-rendang-recipe/
![Pasta na gorąco Indonesian Rendang Curry AHG 50g Pasta na gorąco Indonesian Rendang Curry AHG 50g](/resize/e/800/800/files/stella-digit-nove-produkty/16325-pasta-hot-na-indonesian-rendang-curry-ahg-50g-1.jpg)
7,28 zł
6,12 zł bez VAT