Menu
Gorąca pasta do tajskiego zielonego curry AHG 50g

Gorąca pasta do tajskiego zielonego curry AHG 50g

Ocena

Przyprawiona pasta do przygotowania tajskiego zielonego curry (Kaang Kiew Wan) od Asian Home Gourmet 50 g. Kraj pochodzenia Tajlandia. Czytaj więcej

Skladom

7,55 zł

6,29 zł bez VAT

Numer magazynu: 16352

Producent: ASIAN HOME GOURMET

Opis

Pikantna pasta do przygotowania tajskiego zielonego curry (Kaang Kiew Wan) od Asian Home Gourmet 50 g. Kraj pochodzenia Tajlandia.

Zielone curry to jedno z najpopularniejszych tajskich dań curry. Doskonała mieszanka ziół i przypraw, wzbogacona śmietanką kokosową, sprawia, że danie to jest bardzo popularne w kuchni tajskiej. W przeciwieństwie do czerwonego curry, zielone curry ma łagodniejszy smak.

To słynne tajskie danie, pachnące aromatyczną trawą cytrynową i liśćmi bazylii, gotowane jest w śmietance kokosowej i może być podawane z kurczakiem lub wołowiną. To łatwe w przygotowaniu danie uosabia jasne, ale subtelne smaki Tajlandii. Gama pikantnych past i sosów Asian Home Gourmet sprawi, że przysmaki kuchni azjatyckiej zagoszczą w Twoim domu. Wykonane z najświeższych składników.

Gorąca pasta do tajskiego zielonego curry AHG 50g
Gorąca pasta do tajskiego zielonego curry AHG 50g

7,55 zł

6,29 zł bez VAT

Produkty alternatywne

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Zamówienie