Pasta do przygotowania pikantnego indonezyjskiego Rendang Curry od Asian Home Gourmet 50 g. Kraj pochodzenia Tajlandia.
Indonesian Rendang Curry to pikantne i nieco bardziej wytrawne curry, które zawiera mieszankę bogatej śmietanki kokosowej i pikantnych przypraw. Idealne dla tych, którzy lubią odrobinę chilli.
Indonezyjskie rendang znane jest ze swojej pikantności i kremowej konsystencji. Tradycyjnie danie to przygotowywane jest z delikatnej duszonej wołowiny, mleka kokosowego i dużej ilości chilli. Składniki pasty, takie jak imbir, trawa cytrynowa, mielona kurkuma i nasiona kolendry, nadadzą potrawie niepowtarzalny indonezyjski smak. Pasty Rendang Curry można używać ze świeżymi składnikami, takimi jak kurczak, wołowina lub jagnięcina i warzywa. Asian Home Gourmet Indonesian Rendang Curry nie zawiera wzmacniaczy smaku, sztucznych barwników ani konserwantów.
Przepis:
https://tasteasianfood.com/beef-rendang-recipe/
7,53 zł
6,27 zł bez VAT