Soja
Sos sojowy to tradycyjny azjatycki sos wytwarzany ze sfermentowanych ziaren soi i zbóż, takich jak pszenica, jęczmień lub ryż. Sos ten ma ciemny kolor i silny słony smak, który może wzbogacić wiele potraw.
Sos sojowy jest powszechnie stosowany w wielu kuchniach azjatyckich jako podstawowy składnik zup, sosów, marynat i wielu innych potraw. Jest również stosowany jako składnik wszelkiego rodzaju potraw w celu zwiększenia zawartości soli i dodania charakterystycznego sojowego profilu smakowego.
-
Sos sojowy naturalny Kikkoman 500ml
Legendarny, znany na całym świecie japoński sos sojowy Kikkkoman, naturalnie fermentowany, odpowiedni do przygotowywania sushi 500 ml. Kraj pochodzenia Japonia.
Vypredané
37,58 zł
-
Lekki sos sojowy premium LKK 500ml
Jest wytwarzany z wyselekcjonowanych ziaren soi niemodyfikowanych genetycznie zgodnie z tradycyjną metodą. Ma bogaty sojowy smak i aromat, który subtelnie wzmacnia i uzupełnia smak wszystkich potraw.
Vypredané
15,47 zł
-
Sos teriyaki HB 250ml
Sos Teriyaki Healty Boy Brand 250ml. Kraj pochodzenia Tajlandia.
Vypredané
17,42 zł