Menu

Soja

Sos sojowy to tradycyjny azjatycki sos wytwarzany ze sfermentowanych ziaren soi i zbóż, takich jak pszenica, jęczmień lub ryż. Sos ten ma ciemny kolor i silny słony smak, który może wzbogacić wiele potraw.

Sos sojowy jest powszechnie stosowany w wielu kuchniach azjatyckich jako podstawowy składnik zup, sosów, marynat i wielu innych potraw. Jest również stosowany jako składnik wszelkiego rodzaju potraw w celu zwiększenia zawartości soli i dodania charakterystycznego sojowego profilu smakowego.

43 pozycje

Parametry
Cena

Producent pokaż wszystko

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Zamówienie