Menu
Bułka tarta Panko GOGI 200g
Chrupiąca japońska bułka tarta Panko GOGI jest idealna do smażenia. Tworzy lekką, puszystą panierkę o doskonałej teksturze. Czytaj więcej

Skladom

13,48 zł

10,96 zł bez VAT

Numer magazynu: 7865

Producent: GOGI

Opis

Bułka tarta Panko GOGI to tradycyjna japońska wersja tartej bułki, produkowana z pieczywa bez skórki. Jej struktura jest grubsza, bardziej puszysta i wchłania mniej oleju niż zwykła bułka tarta, co zapewnia chrupiącą i lekką panierkę.

Panko jest nieodłącznym składnikiem kuchni azjatyckiej i jest stosowane do smażonych potraw, takich jak tempura, tonkatsu (japoński panierowany kotlet wieprzowy) czy krewetkowe katsu. Doskonale nadaje się również do panierowania kawałków kurczaka, ryb i warzyw.

Jeśli chcesz uzyskać profesjonalną chrupkość i wyjątkową teksturę podczas smażenia, Panko GOGI będzie doskonałym wyborem.

Bułka tarta Panko GOGI 200g
Bułka tarta Panko GOGI 200g

13,48 zł

10,96 zł bez VAT

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Koszyk