Te towary są zamrożone, wysyłamy je tylko na własną odpowiedzialność klienta! Natychmiast po dostawie zalecamy spożycie, NIE PRZECHOWYWAĆ!!!
Solone sfermentowane krewetki Saeujeot 새우젓 W kuchni koreańskiej stosuje się różne solone i sfermentowane owoce morza (jeotgal), a powszechnym i wszechstronnym składnikiem są solone sfermentowane krewetki. Mają one głęboki smak, więc są używane do przyprawiania wielu koreańskich potraw zamiast soli. Wielu Koreańczyków używa tych solonych sfermentowanych krewetek podczas przygotowywania Kimchi.
Sfermentowane krewetki solone i mrożone miesza się do przygotowania Kimchi. Jeśli używasz również sosu rybnego do robienia Kimchi, zaleca się umycie krewetek wodą przez sitko przed użyciem, aby usunąć sól z produktu. Krótko mówiąc, aby uniknąć zasolenia produktu końcowego.
30,05 zł
25,05 zł bez VAT