Menu

Mochi

Mochi to tradycyjny japoński deser z kleistej pasty ryżowej. Kleisty ryż jest gotowany na parze, a następnie ubijany na gładkie ciasto. Ciasto jest następnie formowane w małe kulki, które są wypełniane różnymi nadzieniami, takimi jak pasta z czerwonej fasoli lub owoce.

Mochi ma miękką i zwartą konsystencję, która jest przyjemna do gryzienia. Mochi jest uważane za symbol szczęścia i obfitości i jest często podawane na specjalne okazje, takie jak przyjęcia urodzinowe lub Nowy Rok.

78 pozycje

Parametry
Cena

Producent pokaż wszystko

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły