Makaron, Makaron
Makaron ryżowy, udon i ramen to popularne azjatyckie rodzaje makaronu, które są wykorzystywane w wielu różnych przepisach. Makaron ryżowy wytwarzany jest z mąki ryżowej i wody, nie zawiera glutenu i jest lekkostrawny. Makaron Udon to gruby i szeroki makaron z mąki pszennej, podawany na ciepło w bulionie lub smażony z warzywami i mięsem. Makaron ramen to cienki i długi makaron pszenny, który jest najczęściej dodawany do japońskiej zupy ramen z różnymi dodatkami.
-
Fioletowy makaron wermiszel ze słodkich ziemniaków 200 g
Fioletowy makaron wermiszel ze słodkich ziemniaków 200 g
Vypredané
9,83 zł
-
Świeży makaron pszenny Ramen 400g
Świeży makaron pszenny ramen marki NBH, pakowany po 200 g. Doskonała baza do przyrządzania smacznych azjatyckich zup ramen.
Vypredané
10,47 zł
-
Vypredané
22,51 zł
-
Fioletowy makaron wermiszel ze słodkich ziemniaków 500 g
Fioletowy makaron wermiszelowy ze słodkich ziemniaków to specjalny rodzaj makaronu wytwarzanego z fioletowych słodkich ziemniaków.
Vypredané
20,06 zł
-
Świeży makaron pszenny Dao Qie 400g
Świeży makaron pszenny Dao Qie 400g | Wykonany z tradycją
Vypredané
10,47 zł
-
Makaron ryżowy 400g
Tradycyjny makaron ryżowy w opakowaniu 500 g, odpowiedni do wielu przepisów, idealny dodatek do dań kuchni azjatyckiej.
Vypredané
13,52 zł
-
Ciastka ryżowe schłodzone 500g bułki
Ciastka ryżowe schłodzone 500g | Tradycyjny przysmak
Vypredané
21,53 zł