TAKAYUKI
-
Japoński nóż Coreles Kengata TAKAYUKI 160mm
Japoński nóż Coreles Kengata TAKAYUKI 160mm. Zastosowano kombinację stali VG 10 i VG. Ostrze wykonane z 70 warstw i hartowane do twardości 61 HRC. Wyważenie noża na środku. Rękojeść wykonana z zachodniej micarty. Wyprodukowany w Japonii.
Skladom (1 szt.)
1009,54 zł
-
Japoński nóż TUS Chef TAKAYUKI 180mm
Japoński nóż TUS Chef TAKAYUKI 180mm - nóż szefa kuchni. Wejdź do świata japońskich noży. Łatwa konserwacja i ostrzenie. Dwukolorowa rękojeść wykonana z drewna pakka w zachodnim stylu. Wyprodukowany w Japonii.
Skladom (1 szt.)
365,14 zł
-
Japoński nóż Coreles Petty TAKAYUKI 120 mm
Japoński nóż Coreles Petty TAKAYUKI 120mm - nóż do warzyw i owoców. Zastosowano kombinację stali VG 10 i VG. Ostrze wykonane z 70 warstw i hartowane do twardości 61 HRC. Wyważenie noża znajduje się na środku. Rękojeść wykonana z zachodniej micarty. Wyprodukowano w Japonii.
Skladom (1 szt.)
773,28 zł
-
Japoński nóż TUS Santoku TAKAYUKI 180mm
Nóż japoński TUS Santoku TAKAYUKI 180mm - nóż uniwersalny. Wejdź do świata japońskich noży. Łatwa konserwacja i ostrzenie. Dwukolorowa rękojeść wykonana z drewna pakka w stylu zachodnim. Wyprodukowany w Japonii.
Vypredané
365,14 zł
-
Japoński nóż TUS Chef TAKAYUKI 210mm
Japoński nóż TUS Chef TAKAYUKI 210mm - nóż szefa kuchni. Wejdź do świata japońskich noży. Łatwa konserwacja i ostrzenie. Dwukolorowa rękojeść wykonana z drewna pakka w zachodnim stylu. Wyprodukowany w Japonii.
Vypredané
386,64 zł
-
Japoński nóż Kengata TAKAYUKI 160mm
Japoński nóż Kengata SAKAI TAKAYUKI z ostrzem o długości 160 mm. Wykonany z 33 warstw stali damasceńskiej o strukturze pitted. Stal VG 10 tworzy ostrze o twardości 61 HRC. Rękojeść wykonana z mahoniu. Nóż jest wyważony na środku. Wyprodukowany w Japonii.
Vypredané
751,78 zł